Ajankohtaista

Aurinkoista kesää ja lomaa!

3.7.2022
Toi.minnan terapeutit loikkaavat ansaituille kesälomille heinäkuuksi. Palaamme pääosin elokuun alussa töihin takaisin, akut ladattuina ja valmiina kohtaamaan jälleen Teitä kaikkia, ihanat asiakkaamme, asiakkaidemme läheiset, verkostot ja yhteistyökumppanimme.

Olemme täällä toi.minnassa alkuvuoden aikana tehneet, kuten aina, suurella sydämellä työtä huippumukavien asiakkaidemme kanssa yksilöllisesti ja ryhmissämme, asiakaskohtaamisista, huipputiimistämme ja sen kollegiaalisesta tuesta sekä täydennyskoulutuksista voimaa työarkeemme ammentaen. Niin terapeuttimme kuin asiakkaamme ansaitsevat lomatauon ja aikaa jokaiselle itselle tärkeisiin asioihin.

Lomailemme toi.minnassa pääosin heinäkuussa tänäkin vuonna. Osa terapeuteistamme on jo aloittanut lomansa kesäkuun puolella ja osa jatkaa lomaansa hitusen elokuun puolella. Asiakaspalvelupuhelimeemme vastataan emoyhtiömme Suomen Fysiogeriatrian toimesta heinäkuun ajan. Pyydämme kohteliaimmin yhteydenotot terapiapaikkakyselyjen, laskutusasioiden ja toimeksianto/sopimusasioiden osalta ensisijaisesti 1.8.2022 alkaen asiakaspalvelunumeroomme 050 3535 777.

Haluamme kiittää lämpimästi erinomaisen hyvästä yhteistyöstä, jälleen kerran, Teitä parhaimmat asiakkaamme - kiitos, että olemme saaneet tehdä töitä juuri Teidän kanssanne! Kiitos myös huippumukavat asiakkaidemme läheiset ja upeat verkostot sekä meidän työtä mahdollistavat yhteistyökumppanimme - ilman Teitä emme saavuttaisi sitä, mitä tavoittelemme työllämme! Maailmatilanteen myllertäessä, koronan viipyillessä ja sotealan muutoksessa olemme pitäneet yhdessä fokuksessa tärkeimmän eli yhteisesti toteutetun asiakkaamme tukemisen kohti parempaa.

Elokuussa töihin palatessamme toi.minnassa on vielä muutamia yksilötoimintaterapiapaikkoja vapaana syys-marraskuussa alkavina (yhdelle aikuisasiakkaalle Raaheen sekä eri-ikäisille asiakkaille Ouluun ja lähialueelle). Lasten ryhmämme ovat muutoin syyskaudelle täynnä, mutta Kempeleen Hyvä minä- ryhmään mahtuisi vielä yksi 12- 14- vuotias poika elokuun aikana. Näistä kyselyt asiakaspalveluumme 1.8.2022 alkaen, puh. 050 3535777.


Nautitaan kesästä ja lomista! Aurinkoista kesää ja paljon kesäisiä ilon ja onnenhetkiä jokaiselle!


(kuva: luontovalokuvaaja Reino Rajala)