Ajankohtaista

Helmikuun kuulumisia

26.2.2021
Helmikuussa on herkuteltu, iloittu ystävyydestä, oltu pulkkamäessä, tehty lumitöitä, selvitty pakkasista, seurattu tiiviisti koronatilannetta sekä nautittu pidentyneistä, aurinkoisista ja jo kevättä lupaavista päivistä.

Tämän vuoden helmikuussa olemme saaneet nauttia talvisesta säästä. Pidentyneet päivät ja auringonpaisteen määrä ovat antaneet energiaa meille kaikille. Energiaa on toki ollut tarjolla muutoinkin, sillä helmikuun herkuttelu on kulkenut vähintään Runebergin torttujen kautta laskiaispulliin! Ystävyydestä on iloittu jokaisena päivänä, mutta erityisesti 14.2. ystävänpäivänä, jolloin ihanat lasten ryhmäläisemme kirjoittivat hyvästä ystävästä mm. näin:

"Hyvä ystävä kuuntelee ja lohduttaa."

"Hyvä ystävä on hupsu höpsö, jolla on hyvä huumorintaju."

Helmikuun päätteeksi Suomen koronatilanne johti siihen, että hallituksemme linjasi maaliskuulle poikkeusolojen käyttöönoton ja tiukennettuja rajoituksia. Tiukempia toimia tarvitaan, että pääsemme mahdollisimman turvallisesti koronastrategian exit- vaiheeseen.

Olemme toi.minnassa vastuullisia terveydenhuollon toimijoita. Toimintaamme ohjaavat THL:n, AVI:n, muiden viranomaisten ja sopimuskumppaneidemme ohjeet ja suositukset, joita seuraamme ja noudatamme tarkasti. Toimintamme jatkuu näitä ohjeita ja suosituksia noudattaen, pitäen huolta hygienia- ja maskisuosituksista, turvaväleistä ja asiakastilojemme tehostetusta puhdistuksesta. Terapeuttimme ja asiakkaamme kohtaavat vain terveinä. Toimintaterapiaryhmiemme koko ei ylitä kuuden henkilön kokoontumissuositusta.

Terapeuttimme käyttävät kirurgista kasvomaskia koko ajan. Maaliskuussa edellytämme kaikkien yli 12- vuotiaiden asiakkaiden ja saattajien käyttävän maskia saapuessaan terapiatiloihimme ja lähtiessään meiltä sekä aina terapiatilanteissa. Toivomme, että saavutte meille vastaanottokäynnille täsmällisesti, niin vältymme mahdollisilta odotustilojemme lähikontakteilta. Jaksetaan vielä välittää vastuullisesti, sillä...
Aurinkoista alkavaa maaliskuuta toi.minnasta!