Ajankohtaista

Hyvää alkanutta uutta vuotta!

27.1.2021
Tammikuussa toi.minnassa on palattu arkeen, rakenneltu uusia aikatauluja ja iloittu talvisista puuhista asiakkaiden kanssa.

Jouluvapaalla voimaantuneina ihana terapeuttijoukkomme on aloittanut uuden vuoden työt tuttujen ja uusien asiakkaidemme kanssa. Sopivien terapia-aikojen löydyttyä piipahtelemme jälleen tuttuun tapaan kodeissa, päiväkodeissa, kouluilla ja palveluasumisyksiköissä. Ja osa asiakkaista tulee terapiakäynneille vastaanottotiloihimme Kempeleeseen, Ouluun ja Helsinkiin. Myös ryhmämme ovat aloittaneet kevätkauden, osa tutulla kokoonpanolla ja osa vaihtuneiden ryhmäläisten kanssa. Talvisen ja runsaslumisen tammikuun myötä niin yksilö- kuin ryhmäterapia-asiakkaamme ovat päässeet terapiakerroilla nauttimaan ulkoilusta. Lasten ryhmissä on mm. luisteltu ja laskettu mäkeä samalla harjoitellen kaveri- ja sosiaalisia taitoja.

Terapeuttijoukkomme on täydentynyt uudella toimintaterapeutilla, Jannika Tyvellä. Lämpimästi tervetuloa toi.minnan tiimiin Jannika! Jannika työskentelee tällä hetkellä oululaisten ja kempeleläisten asiakkaiden kanssa.

Helsingin toimipisteessämme Toiminnallisten häiriöiden kuntoutuksen kehittämishanke on edennyt viime vuonna yksilömuotoisena kuntoutuksena ja saatu palaute asiakkailta ja yhteistyötaholta on ollut erinomaista. Hienoa Heidi ja Risto! Hankkeen ryhmämuotoinen kuntoutus on käynnistymässä parhaillaan.

Tehdään yhdessä onnistunut vuosi 2021!