Ajankohtaista

Hyvää alkanutta vuotta 2022!

15.1.2022
Olemme palanneet vapailta ja lomilta työarkeen - ihana taas kohdata vanhoja tuttuja ja uusia asiakkaita! Onnistutaan yhdessä tänäkin vuonna!

Meidän vuosi on käynnistynyt mukavasti ja ihan kihisemme innosta, kun pääsemme pian rakentamaan SI- tilaa Kempeleeseen Ollilantielle. On ollut ihana valita pallomeripalloja, kiipeilyseinää, keinuja, kalusteita, pehmoja ja ties mitä muuta mielenkiitoista SI- tilaa varten. Hanna valmistuu SI- terapeutiksi nyt tammikuussa ja helmikuun alussa tila on valmis vastaanottamaan asiakkaita. SI- terapiapaikkatiedusteluja voi tehdä asiakaspalvelustamme, puh. 050 3535 777.

Meitä on onnistanut myös tässä: saimme juuri uuden toimintaterapeutin Reetan meille töihin - huippua! Reetan perehdytysviikko on takana, mutta toki uuteen työhön perehtyminen vielä jatkuu. Ensi viikolla Reetta kontaktoi asiakkaita terapia-aikojen sopimiseksi sekä tapaa jo asiakkaita. Reetan työalueena tulee olemaan Oulu, Kempele, Siikajoki ja Muhos. Lämpimästi tervetuloa toi.minnaan Reetta!

Jatkamme toi.minnassa edelleen vastuullisena terveydenhuollon toimijana koronaviruksen ja sen muuntovirusten leviämisen ehkäisemistä ja noudatamme THL:n, AVI:n ja muiden viranomaisten ohjeistuksia. Terapeuttimme työskentelevät kasvomaskein suojautuneina sekä huolehdimme tehostetusti käsihygieniasta ja muista turvatoimista. Työskentelemme vain terveinä. Pyydämme, että ilmoitatte meille asiakkaan tai läheisen sairastumisesta johtuvasta peruuntumisesta hyvissä ajoin ennen terapiakäyntiä, mielellään jo edeltävänä päivänä. Toivomme, että tulette vastaanottokäynnille täsmällisesti sovittuna aikana ja pyydämme, että saattaja vain tuo ja hakee asiakkaan jäämättä odottamaan vastaanottotiloihimme. Kiitämme kasvomaskin käytön tehostamisen huomioimisesta sekä yhteisestä vastuunkannosta turvatessamme asiakkaidemme ja terapeuttiemme terveyden ja terapiatoiminnan jatkuvuuden. Jaksetaan yhä välittää vastuullisesti itsestämme ja toisistamme.