Ajankohtaista

Hyvää joulua!

22.12.2021
Vuosi lähenee loppuaan - on joulun ja kiitoksen aika!

Lämmin kiitos hyvästä yhteistyöstä tänä vuonna teille kaikille - hyvät asiakkaamme, asiakkaidemme läheiset ja verkostot sekä yhteistyökumppanimme!

Arki avokuntoutuksen asiakastyössä on pandemiasta huolimatta sisältänyt tänä vuonna tuloksellista läsnä- ja etäterapiaa ihanille asiakkaillemme, onnistunutta verkostotyötä mukavien asiakkaidemme läheisten ja osaavien sote- alan ammattilaisten kanssa, pidempiä ja lyhyempiä täydennyskoulutuksia terapeuteille, työn kehittämistä sekä uuden palvelun, SI- terapian, aloittamisen valmistelua.

Aloitamme toimintaterapian rinnalla SI- terapian toteuttamisen Kempeleessä (Ollilantiellä) laajennetuissa toimitiloissa helmikuun alusta alkaen ja SI- arvioinnit EASI- testillä maaliskuusta alkaen, Hannan valmistuessa SI- terapeutiksi tammikuun lopussa. Kaisa on valmistumassa ensi vuonna lasten tunnetaito-ohjaajaksi. Annika ja Elisa kouluttautuvat parhaillaan psykofyysisen ja psykoterapeuttiseen työotteeseen. Lisäksi monta muuta täydennyskoulutusta on rikastuttanut terapeuttiemme osaamista tänä vuonna.

Toi.minna kiittää sydämellisesti myös ammattitaitoisia ja sydämellään töitä tekeviä terapeuttejamme tästä vuodesta - olette aivan loistavia ja teette erinomaista työtä, nautitte työstänne ja olette tehneet tiimistämme ihan parhaan!

Joulukorttien ja -lahjojen sijaan olemme tänä vuonna tukeneet lasten ja nuorten mielenterveystyötä Mieli ry:n kautta. Kiitollisina kuluneesta vuodesta kaikki toi.minnan terapeutit toivottavat

Hyvää ja tunnelmallista joulua & riemukkaita seikkailuja vuodelle 2022!