Ajankohtaista

Jouluinen tervehdys toi.minnasta!

19.12.2019
Vuosi on lopuillaan ja on jo perinteeksi muodostuneiden kuulumistemme aika

Vuosi 2019 on ollut touhukas. Henkilöstömäärämme on kasvanut ja olemme avanneet toimipisteen myös pääkaupunkiseudulle. Toi.minnassa on tänä vuonna ahkeroinut 16 ammattitaitoista ja sydämellä työtä tekevää toimintaterapeuttia toteuttaen yksilöllistä ja ryhmämuotoista toimintaterapiaa koti-, koulu- ja päiväkotikäynteinä asiakkaan toimintaympäristössä sekä vastaanottokäynteinä toimitiloissamme. Heidän lisäkseen hallinnon tehtävissä on työskennellyt kaksi toimintaterapeuttia. Tuotamme edelleen avotoimintaterapiapalveluita Oulun kaupungille, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille, Kempeleen kunnalle, Siikalatvan Sotelle ja toimimme myös Kelan lääkinnällisen kuntoutuksen terapia-palveluntuottajana niin Pohjois-Pohjanmaalla kuin Uudellamaallakin. Toteutamme toimintaterapiaa seuraavilla paikkakunnilla: Oulu, Kempele, Liminka, Lumijoki, Tyrnävä, Muhos, Utajärvi, Ii, Simo, Siikajoki, Raahe, Pyhäjoki, Kalajoki ja Siikalatva. Pääkaupunkiseudulla tarjoamme toimintaterapiapalveluita Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla.

Kesällä pääsimme muuttamaan Mielikintieltä uusiin tiloihimme Kasarmintielle. Uudet tilat ovat ilahduttaneet niin henkilöstöä kuin asiakkaitammekin, vaikka parkkipaikkojen kanssa on välillä haasteita viereisen rakennustyömaan vuoksi. Rakennustyöt jatkuvat yli talven ja toivomme kärsivällisyyttä siitä aiheutuvan haitan ja vaivan vuoksi. Kempeleen toimipisteen tilat palvelevat vanhassa tutussa osoitteessa.

Syksyn aikana henkilöstössä on tapahtunut muutoksia: Jenni Halkola on jäänyt perhevapaalle, Emilia Kuronen ja Minna Eriksen ovat vaihtaneet toisen työnantajan palvelukseen ja uusiksi toi.minnalaisiksi olemme saaneet Tuulikki Kumpulan, Hanna Ristimäen, Anna Heikkilän ja Juha Huhtalan Pohjois-Pohjanmaan alueelle ja Heidi Lindströmin Helsingin toimipisteeseen. Vuosi 2020 tuo mukanaan terapeuttivaihdoksia muutamille asiakkaillemme Tiina Lempisen jäädessä opintovapaalle tammikuussa.

Toi.minnalaiset ovat tämän vuoden aikana täydentäneet osaamistaan seuraavissa pidemmissä koulutuksissa, jotka jatkuvat ensi vuonna: Ratkaisukeskeisen neuropsykiatrinen valmentaja (Elisa), Psykoterapeuttiset valmiudet (Piritta) ja Sensorisen Integraation perusteet (Hanna). Lyhyempiä koulutuksia vuoden varrelta ovat mm. Viittomat puheen tukena, Autismikirjon asiantuntijakoulutus, Traumaorientoitunut kuntoutus toimintaterapiassa, Strukturoitu sensomotoristen valmiuksien havainnointi ja Neuropsykiatriset häiriöt ADHD ja Asperger. Lisäksi koko henkilökunta on kouluttautunut toukokuussa Merja Tompurin johdolla Tartu Toimeen- koulutuksessa ja vielä ennen joulua kouluttaudumme lapsen tunnetilojen ja vireystason itsesäätelyn menetelmään Zones of Regulation yhden päivän ajan Maikku Tammiston opissa.

Edelleen asiakaspaikkavarausasioissa yhteydenotot tuttuun numeroon puh. 050 3535 777 Minnalle. Samalla tiedoksenne, että toimintaterapiaryhmiemme asiakaspaikat on varattu, mutta mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella tammikuussa. Nettisivuilla näkyvät ajankohtaiset ryhmämme. Toi.minnan toimintaterapeutit kiittävät lämpimästi yhteistyöstä ja toivottavat

Hyvää ja Rauhaisaa Joulua & toiminnallista Uutta Vuotta 2020!