Ajankohtaista

Kevät on tullut!

21.4.2021
Pitkän talven jälkeen on ihana huomata varmat kevään merkit, kuten lintujen laulu, ensimmäiset leskenlehdet ja lämmittävä auringonpaiste. Saamme täällä toi.minnan Oulun toimistolla nyt myös elää ja muistella vuodenaikojen vaihtelua kauniiden, värikkäiden, koskettavien ja niin suomalaisten luontokuvien kautta.

Meillä on ollut suuri ilo saada tehdä yhteistyötä luontokuvaaja Reino Rajalan kanssa ja ripustaa Reinon upeita luontokuvia elävöittämään toimitilojemme seiniä. Reinon valokuvat ovat ihastuttaneet toi.minnan asiakkaita ja terapeutteja canvastauluina ja kehystettyinä julisteina jo jonkin aikaa.


Olemme saaneet ihanaa palautetta kuvista, kuten "On kyllä upeita kuvia!", "Näistä kuvista saa mielenrauhaa ja ajatukset lähtevät liitämään kuvan maisemiin.", "Voisin vain tuijottaa tuota kuvaa ja vaipua ajatuksiini.", "Tuntuu, kuin tulisi taidenäyttelyyn!".

Reino Rajala on muhoslainen luontokuvaaja, jolle Suomen luonto ja sen monimuotoisuus on aina lapsuudesta saakka ollut suuri voimavara. Reino kertoo, että luonto on antanut voimaa, tuonut turvaa ja luonnossa liikkuessa maailman murheet unohtuvat, aika pysähtyy ja on vain tämä hetki.

Ohessa muutamia Reinon kuvia, jotka kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! Joukossa myös kuva, jossa Reino itse signeeraamassa meillä tauluja ja julisteita.

Suurella kiitollisuudella nautimme Reinon luontovalokuvien kautta vuodenajoistamme ympäri vuoden, kaikesta upeasta silmän ruoasta, mielen matkoista ja ammennamme kuvista voimaa arkeemme. Kiitos paljon Reino!


Aurinkoista kevättä toi.minnasta!


#luontovalokuvaus #mielenrauha #suomenluonto #työviihtyvyys #lähitaide #elämäonkaunis #yhteistyö