Ajankohtaista

SI- terapiaa toi.minnasta!

24.2.2022
Meillä on suuri ilo ilmoittaa, että olemme käynnistäneet suunnitellusti nyt helmikuussa SI- terapian toteuttamisen toimintaterapeuttimme Hanna Ristimäen valmistuttua SI- terapeutiksi ja Kempeleen toimipisteemme tiloissa sijaitsevan SI- tilan valmistuttua.

Helmikuu on käynnistynyt toi.minnassa mukavissa merkeissä, vaikka peruuntuneita terapiakertoja on vallitsevan tilanteen vuoksi tullutkin paljon. Ja luntakin on tullut paljon lisää, mutta autoilevat terapeuttimme ovat selvinneet vaihtelevissa keliolosuhteissa erityistä turvallisuutta noudattaen erittäin mallikkaasti. Erityisesti iloitsemme odottamamme SI- terapiapalvelutuotannon käynnistymisestä. Lämpimät onnittelut SI- terapeutiksi valmistuneelle toimintaterapeutillemme Hannalle - teit huikean urakan työn ohessa ja onnistuit siinä loistavasti! Olet myös rakentanut SI- tilan viittä vaille valmiiksi asiakastyön ohella ja jo päässyt testaamaan tilan toimivuutta ensimmäisten asiakkaiden kanssa. Hienoa!

Kempeleen toimitilamme yhteyteen rakentunut SI- terapiatila tarjoaa runsaasti aistikokemuksia ja toimintamahdollisuuksia lapsille, jotka tarvitsevat aistitiedon jäsentelyä edistävää kuntoutusta. Si- terapiassa Hanna muokkaa ja porrastaa terapiaympäristöä koko ajan lapsiasiakkaan kykyjä ja terapian tavoitteita vastaaviksi, toistuvasti onnistumisen kokemuksia lapselle tuottaen. Hanna tekee yhteistyötä tiiviisti lapsen lähiverkoston kanssa ja auttaa lapsen vanhempia sekä tarvittaessa päivähoitoa tai koulua ymmärtämään lapsen haasteita ja etsimään keinoja, joilla tukea lapsen osallistumista arjen toimintoihin, leikkiin ja koulunkäyntiin.

SI- terapiapaikkoja vapautuu Hannalle tämän kevään ja erityisesti syksyn aikana. Paikkatiedusteluja voi tehdä asiakaspalvelunumerostamme 050 3535777 tai suoraan Hannalta sähköpostise hanna.ristimaki@toiminna.com. Hanna vastaa mielellään myös SI- terapiaa koskeviin muihin kysymyksiin.

Helmikuu toi meille myös uuden työkaverin - lämpimästi tervetuloa meidän mukavaan joukkoon Nea! Nea perehtyy vielä uuteen työhön, mutta on jo aloittanut asiakkaiden tapaamiset. Nea työskentelee Oulussa, Kempeleessä ja Siikalatvalla.

Ystävänpäivän hengessä olemme nyt helmikuussa ihanasti kehuneet työkavereitamme. Tässä muutamia poimintoja kollegoille jaetuista kehuista:

Olet hyvän tuulen tartuttaja! * Olet tosi taitava ja osaava, mutta et tee siitä numeroa:) * Pääset vielä pitkälle ihanalla asenteellasi! * Luotettava ja osaava ammattilainen.* Vakautat ympäristöäsi jo pelkällä läsnäolollasi ja lämmölläsi! * Olet rauhallinen, jaat ajatuksiasi ja ideoitasi avoimesti. Ihana, että on tällainen työkaveri! * Olet huipputsemppari! * Olet positiivine ja rohkea tunteiden talentti! * Olet erilaisten näkökulmien avaaja ja todellinen moniosaaja! * Sinulla on paras huumorintaju ja ihana asenne kaikkeen <3 * Olet sydämellinen, lempeä, turvaa ja rauhaa ympärille luova. * Sinulla on taito kohdata ihmisiä. * Paras nauru! * Iloinen työmyyrä! * Ihanan myönteinen, pirskahteleva nainen ja tyylikäskin vielä!

Meillä on ollut siis hyvä helmikuinen "pöhinä" ja epäilemättä mitä parhain tiimi toteuttamassa sitä tärkeintä - toimintaterapiaa tosi mukaville asiakkaillemme! Hyvillä mielin kohti maaliskuuta matkataan!