Ajankohtaista

Syyskausi on startattu

19.8.2022
Hyvää elokuuta toi.minnasta! Olemme polkaisseet käyntiin syyskauden kesälomien jälkeen. Mukava tavata taas ihania asiakkaitamme ja huippuja työkavereitamme. Tehdään yhdessä oikein onnistunut syksy!

Meidän toiminnalaisten kesäloma oli rentouttava ja palasimme monta kokemusta rikkaampina työhön takataskussa mukavia reissuja lähelle ja kauemmas, uusia kokemuksia ja kohtaamisia, innostumisia ja ihastumisia sekä sopivan loikoilun ja rentoilun tuomaa voimaa täynnä! Kunhan tämän asiakkaidemme, heidän läheisten ja verkoston työhön paluun, koulujen aloituksen, päiväkotihoitoon palaamisten ja muun alkusyksyn hurakan jälkeen saamme aikataulut ja tapaamispaikat kuntoon - täältä me taas tulemme toimintaterapian keinoin tukemaan asiakkaidemme arkea!

Meillä on suuri ilo ilmoittaa, että tiimimme on vahvistunut uudella osaajalla, toimintaterapeutti Heidi Pirttijärvellä. Lämpimästi tervetuloa Heidi toi.minnaan! Heidillä on kokemusta avokuntoutustyöstä ja erityisesti työskentelystä lasten ja nuorten kanssa, mutta Heidi työskentelee myös tarvittaessa työikäisten ja ikääntyneiden toimintaterapeuttina. Ihanaa, että meillä on jälleen yksi ammattitaitoinen, iloinen ja empaattinen toimintaterapeutti lisää joukossamme!

Meidän Tuulikki on myös palannut pidemmän vapaansa jälkeen työhön - tosi mukavaa! Ehdimme jo kaivata Tuulikkia - lämpimästi tervetuloa takaisin! Tuulikki jatkaa työskentelyä lasten ja nuorten toimintaterapian parissa ja lasten ryhmää ohjaten. Odottelemme vielä meidän Hennan paluuta perhevapaalta syyskuun loppupuolella. Meistä kaikista on kyllä ihan huippua tehdä töitä tämän upean porukan kanssa asiakkaidemme parhaaksi!

Vapaita yksilöterapian asiakaspaikkoja toimintaterapiaan syys-marraskuussa alkavina voi tiedustella asiakaspalvelunumerostamme 050 3535 777. Kempeleen ryhmässämme on vielä yksi ryhmäpaikka vapaana 11-13v. pojalle, mikäli aloitus ryhmässä ehtii toteutua vielä tämän elokuun aikana. Ryhmäpaikkatiedustelut myös asiakaspalvelunumeroomme.

Syksy tuo mukanaan myös monenlaiset virukset koronan oheen. Muistuttelemme, että perutte terapia-ajat mielellään jo edeltävänä päivänä sairaustapauksissa. Mikäli lapsiasiakas ei ole päiväkodissa tai koulussa, ilmoitattehan siitäkin meille. Mikäli toivotte meidän osallistuvan kuntoutussuunnitelma-, HOJKS- tai VASU- palavereihin, ilmoitattehan niistäkin mahdollisimman ajoissa. Noudatamme edelleen THL:n, AVI:n ja muiden viranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ja sen muuntovirusten leviämisen ennaltaehkäisemisessä. Työskentelemme kasvomaskein suojautuneina, huolehdimme tehostetusti käsihygieniasta ja työskentelemme vain terveinä. Jaksetaan yhä välittää itsestämme, toisistamme ja onnistutaan yhdessä tänäkin syksynä!