Ajankohtaista

Toi.minnan syksy startattu

15.8.2021
Olemme toi.minnassa palanneet lämpimän ja aurinkoisen kesäloman jälkeen töihin akut ladattuina ja aloittaneet syyskauden hyvillä mielin. Omien kesälomiensa jälkeen myös asiakkaamme ovat palanneet arkeensa. Koulujen ja päiväkotien käynnistyessä terapeuttimme varaavat terapia-aikoja uusiin syksyn aikatauluihin lapsiasiakkaillemme ja piipahtelevat jälleen tutusti aikuisasiakkaillamme. Hiljalleen paluu arkeen myös meidän työssä - mukavaa!

Nyt elokuussa iloitsemme toi.minnassa erityisesti kolmesta uudesta työkaveristamme, toimintaterapeuteista Tiina Kivimäki, Riitta-Liisa Piippo ja Arja Holappa, jotka aloittivat meillä nyt elokuun alussa. Tämä osaava ja kokenut joukko tuo tiimiimme paljon erityisosaamista ja hurjasti työkokemusta. Ihana, että saimme meidän tiimiin sopivat ja tosi mukavat tyypit joukkoomme! Lämpimästi tervetuloa Tiina, Riitta-Liisa ja Arja toi.minnan tiimiin!

Tiinalla on työkokemusta avokuntoutustyöstä lasten, nuorten ja työikäisten toimintaterapia-asiakkaiden kanssa ja erikoissairaanhoidosta lasten psykiatrian arviointi- ja terapiatyöstä. Tiina on kouluttautunut lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajaksi sekä erilaisiin toimintaterapian arviointimenetelmiin. Riitta-Liisalla on työkokemusta erikoissairaanhoidon osastotyöstä, laitoskuntoutustyöstä sekä avokuntouksesta. Riitta-Liisa on ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja erikoistunut myös psykofyysiseen toimintaterapiaan. Arja on SI- terapeutti, kuntoutusohjaaja AMK sekä Arjalla on laaja kirjo toimintaterapian täydennyskoulutuksia yli 27 vuoden työkokemuksensa ajalta. Arja on starttaamassa SI- terapian aloittamista osana toi.minnan palvelutarjontaa yhdessä vielä loppuvuoden SI- terapiaa opiskelevan Hannan kanssa. Kaikki uudet toimintaterapeuttimme työskentelevät meillä lasten, nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden asiakkaiden kanssa toteuttaen sekä terapiaa että arviointeja.

Syksyn aikana on vapautumassa yksittäisiä terapiapaikkoja uusille asiakkaille Oulusta ja lähialueelta. Niistä yhteydenotot asiakaspalvelumme tuttuun numeroon 050 3535777 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@toiminna.com. Vapautuneita paikkoja lasten ryhmiin pystymme vielä täydentämään elokuun aikana. Tarjolla on yksi paikka 9-12 vuotiaiden tyttöjen Kaveritaito- ryhmään Ouluun ja 9-12- vuotiaiden poikien Kaveritaito- ryhmään Kempeleeseen. Myös ryhmäpaikoista yhteydenotot asiakaspalveluumme Minnalle.

Helsingin toimipisteen toimintaterapeutillamme Heidillä on myös vapaita terapiapaikkoja. Niistä yhteydenotot suoraan Heidille, puh. 050 3266 790 tai heidi.lindstrom@toiminna.com.

Koronatilanteen osalta jatkamme alueellisen ja valtakunnallisen tilanteen seurantaa sekä viranomaistahojen ja yhteistyökumppaneidemme ohjeiden mukaista toimimista. Jaksetaan edelleen välittää vastuullisesti.

Ihan hurjasti onnistumisia meille kaikille tähän syyskauteen – nautitaan loppukesän päivistä ja mahdollisuuksista!