Ajankohtaista

Toukokuun kuulumisia toi.minnasta

17.5.2021
Ihan paras tiimimme on täydentynyt uudella toimintaterapeutilla, kesäsijaistavalla toimintaterapeutilla ja perhevapaalle siirtyville toimintaterapeuteille on sanottu heipat hetkeksi!

Ylpeinä ja onnellisina ilmoitamme, että toi.minnan tiimi on täydentynyt iloisella ja ammattitaitoisella toimintaterapeutilla - meidän porukkaan niin sopivalla - Mari Heinosella. Mari tuo tiimiimme vahvaa aikuisneurologista- selkäydinvamma- ja kipukuntoutusosaamista. Mari on jo tarttunut innolla asiakastyöhön niin lasten, nuorten kuin aikuisten kanssa perehtymisviikon jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa Mari toi.minnan iloiseen ja työhön motivoituneeseen tiimiin ja toteuttamaan toimintaterapia ihan parhaiden asiakkaidemme kanssa!Samalla toivotamme Kestin Marille ja Tiittasen Hennalle leppoisaa ja superonnellista laskeutumista perhevapaille. Mari ja Henna palaavat sopivan ajan kuluttua taas töihin takaisin. Opintovapaalla oleva toimintaterapeuttimme Tiina Lempinen on palannut kesäkuukausiksi tekemään sijaistuksia ja elokuussa tiimimme täydentyy jälleen uusilla terapeuteilla - heistä kerromme myöhemmin lisää!

Ihanissa keväisissä tunnelmissa matkaamme kohti kesää! Aurinkoista toukokuun jatkoa toi.minnasta!