Toimintamme jatkuu ja terapiaan on turvallista tulla

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus ja hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja vastuullisena terveydenhuollon toimijana suhtaudumme vakavasti koronaviruksen (COVID-19) aiheuttamaan tilanteeseen. Noudatamme kaikessa toiminnassamme THL:n, STM:n, valtiohallinnon, kuntien, AVI:n, muiden viranomaisten ja sopimuskumppaneidemme ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

  • Noudatamme tehostettua ja vastuullista hygieniaohjeistusta terapiakäynneillä kodeissa, päiväkodeilla, kouluilla, hoiva- ja asumisyksiköissä sekä toimipisteissämme.
  • Työskentelemme ainoastaan terveenä. Asiakkaita ohjeistamme tulemaan terapiaan terveenä ja siirtämään matalalla kynnyksellä sovittua aikaa, jos vähäisempiäkään flunssa- tai hengitystieoireita tai muuta sairauden tunnetta ilmaantuu.
  • Riittää, kun asiakkaamme saapuvat täsmällisesti varatulle ajalle, näin vältämme kohtaamisia ja odottamista sekä huolehdimme turvavälien toteutumisesta.
  • Ohjeistamme pesemään kädet terapiaan saavuttaessa, sekä käyttämään saatavilla olevaa käsidesiä.
  • Edellytämme kasvomaskin käyttöä kaikilta yli 12-vuotiailta asiakkailtamme ja asiakkaan läheisiltä läsnäterapiassa ja toimipisteeseemme saapuessa.
  • Lasten toimintaterapiaryhmiimme osallistuu maksimissaan neljä ryhmäläistä ja kaksi ohjaajaa.
  • Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapiat toteutamme sovitusti joko lähiterapioina tai etäkuntoutuksena. Toteutamme etäkuntoutuksena myös muiden sopimuskumppaneidemme maksusitoumusten mukaisia terapioita, mikäli etäkuntoutus sisältyy sopimukseen ja soveltuu asiakkaalle.

Kiitämme yhteisestä vastuunkannosta turvatessamme asiakkaidemme ja terapeuttiemme terveyden ja terapiatoiminnan jatkuvuuden.

Jaksetaan vielä välittää vastuullisesti suojaten itseämme ja toisiamme koronavirukselta!